Så här går det till

Beställ startpaket

Utse en kontaktperson som är minst 18 år gammal. Beställ ert startpaket och få all nödvändig information och material som behövs för en lyckad försäljning.

Ta upp beställningar

Dela materialet med samtliga i gruppen. Det går bra att sälja digitalt med hjälp av vår webbshop och/eller fysiska säljblad. Ta upp beställningar under 2-5 veckor.

Beställ osten

När ni sålt klart sammanställer kontaktpersonen hur många av respektive ost gruppen lyckats sälja. Vi är därefter redo att leverera ut er ost inom 3-4 arbetsdagar till vald adress.

Dela ut till era kunder

Ni säljer hårdostar som är vakuumförpackade och därmed inte lika känsliga för värme. Osten klarar sig i rumstemperatur upp till 8 timmar men trivs bäst i kyl.

Behåll vinsten direkt

När ni delat ut ostarna och fått betalt så erhåller ni en faktura från oss med 30 dagars betaltid. Vi har dragit av er vinst (30%) på det fakturerade beloppet så den behåller ni direkt.

Startpaketet

Ett startpaket innehåller det som er skolklass eller förening behöver för en lyckad ostförsäljning. Ni får material att dela på sociala medier, per mail bland föräldrarnas kollegor och bekanta, samt utskriftsblad för försäljarna som även vill sälja ost fysiskt. För klasser och lag som efterfrågar har vi givetvis möjlighet att skicka säljblad per post också.

Startpaketet kommer per mail och innehåller allt som behövs för en lyckad försäljning. Det innebär att ni får:

– Ett A4 blad för försäljarna som vill skriva ut pappret för att ta med till grannar och bekanta samt eventuellt lägga fram på mammas/pappas jobb. 

– Säljande bild av osten att dela på sociala medier, per mail eller andra ställen där ni kan få in beställningar.

– Alla tänkbara tips på hur ni ska få en så enkel men samtidigt så lyckad försäljning som möjligt.

– PS! Vi har även en webbshop för att förenkla och öka på er försäljning ytterligare. Den registrerar kontaktpersonen snabbt och enkelt och därefter registrerar sig samtliga i gruppen som försäljare. 

Länk till säljblad: https://admin.saljdirekt.se/saljbladsbestallning.aspx
Länk till webbshop: https://saljdirekt.se/registrera-webbshop/ 

Hur mycket vill ni tjäna?

Hur mycket vill ni tjäna?*
Hur många är ni som säljer?*
Ni behöver sälja för totalt:
 kr
Antal ostar att sälja per person:
Cirka 
 st
(vår uträkning baseras på 150 kr per ost)

Tryggt att veta

Erfarenhet sedan 2010

Ostens är en del av Säljdirekt-gruppen som hjälpt skolklasser och föreningar sedan 2010 att tjäna pengar till lagkassor och klasskassor.

Stabil ostleverantör

Vi har handlat från vår ostleverantör i Italien sedan 2014. Kvaliteten har rakt igenom alltid varit på topp vilket gör att vi vågar satsa på Ostens koncept.

Lyckade parmesanförsäljningar

Genom Säljdirekt har hundratals klasser och lag haft lyckade parmesanförsäljningar som i snitt inbringat långt över 10.000 kr per försäljningsomgång.

Korta ledtider och lång hållbarhet

Genom att effektivt planera för våra inköp kan vi ha kontinuerliga inleveranser som skapar möjlighet för leverans inom 2-5 dagar och lång hållbarhet på osten.

Nöjd-kund-garanti

Vi är så säkra på vårt koncept och på att osten alltid håller högsta kvalitet att vi kan lova pengarna tillbaka om någon kund inte är nöjd med sin ost.

Omtyckta produkter

Eftersom vi redan sålt parmesan under många år under varumärket Säljdirekt vet vi hur uppskattat ost är bland hus och hem - Testa ni med!