Om Ostens

Ostens är ett sidospår från Säljdirekt som funnits sedan 2010. Säljdirekt i sin tur var ett sidospår från Tulpankungen som grundades redan 2001. Jacob och Mårten heter vi som driver Ostens och vi har således över 20 års erfarenhet av branschen. Vi tror oss ha någorlunda bra koll på vad som krävs för att en skolklass eller förening ska ha en lyckad försäljningsomgång och med den vetskapen har vi nu skapat ett nytt ostkoncept. Ett koncept som ska leda till nya fantastiska minnen i form av klassresor, cuper och andra roliga äventyr för flera skolklasser och föreningar runt om i landet. Att sälja ost ska aldrig ha varit enklare än nu.

Säljdirekt har sedan start haft visionen att hjälpa skolklasser och föreningar att med minsta möjliga arbetsinsats tjäna så mycket pengar som möjligt. Därför beslutades det att starta upp Ostens tillsammans med vår ostleverantör nere i norra Italien. Till en början kommer fokuset ligga på klassisk Parmigiano Reggiano, från just norra Italien, med något längre hållbarhet. Visionen är dock att bredda utbudet med tiden och vi undersöker ständigt marknaden efter nya typer av ost. 

Om produkten

Ost och mera ost! Något som nästan alla vill ha hemma i sin kyl. Därför har vi valt att skapa Ostens. Klassisk Parmigiano Reggiano är uppskattat av dem flesta och något som förhöjer smaken på de flesta maträtter – således är det populärt när klassen eller laget är ute och säljer ost. 


Vi har försökt att matcha prisbilden i den lokala matbutiken så bra som möjligt men samtidigt ge en rejäl slant tillbaka till klass- eller lagkassan. Föreningen eller klassen som säljer vår ost erhåller alltid 30% i förtjänst av försäljningsvärdet redan från den första sålda osten. Klassen och laget som säljer ost får guidning genom hela försäljningen och vi bidrar med så mycket hjälp som möjligt. Snabba svar på frågor är en självklarhet lika viktig som ett bra material till försäljarna.

Startpaketet

Ett startpaket innehåller det som er skolklass eller förening behöver för en lyckad försäljning. Ni får material att dela på sociala medier, per mail bland föräldrarnas kollegor och bekanta, samt utskriftsblad för försäljarna som även vill sälja ost fysiskt. För klasser och lag som efterfrågar har vi givetvis möjlighet att skicka säljblad per post också.

Startpaketet kommer per mail och innehåller allt som behövs för en lyckad försäljning. Det innebär att ni får:

– Ett A4 blad för försäljarna som vill skriva ut pappret för att ta med till grannar och bekanta samt eventuellt lägga fram på mammas/pappas jobb. 

– Säljande bild på osten att dela på sociala medier, per mail eller andra ställen där ni kan få in beställningar.

– Alla tänkbara tips på hur ni ska få en så enkel men samtidigt så lyckad försäljning som möjligt.

Tryggt att veta

Erfarenhet sedan 2010

Ostens är en del av Säljdirekt-gruppen som hjälpt skolklasser och föreningar sedan 2010 att tjäna pengar till lagkassor och klasskassor.

Stabil ostleverantör

Vi har handlat från vår ostleverantör i Italien sedan 2014. Kvaliteten har rakt igenom alltid varit på topp vilket gör att vi vågar satsa på Ostens koncept.

Lyckade parmesanförsäljningar

Genom Säljdirekt har hundratals klasser och lag haft lyckade parmesanförsäljningar som i snitt inbringat långt över 10.000 kr per försäljningsomgång.

Korta ledtider och lång hållbarhet

Genom att effektivt planera för våra inköp kan vi ha kontinuerliga inleveranser som skapar möjlighet för leverans inom 2-5 dagar och lång hållbarhet på osten.

Nöjd-kund-garanti

Vi är så säkra på vårt koncept och på att osten alltid håller högsta kvalitet att vi kan lova pengarna tillbaka om någon kund inte är nöjd med sin ost.

Omtyckta produkter

Eftersom vi redan sålt parmesan under många år under varumärket Säljdirekt vet vi hur uppskattat ost är bland hus och hem - Testa ni med!